Kontakt

Preduzeće Grakop osnovano je 1995. godine kada je i registrovano kao Javno preduzeće, da bi 2000. godine bilo privatizirano i prešlo u 100% privatno vlasništvo.

icon_widget_image Gromiljak BB 71250 Kiseljak, Bosna I Hercegovina icon_widget_image + 387 30 872 219 + 387 30 872 416 icon_widget_image finansije@grakop.ba grakop@grakop.ba
Image Alt

Grakop

Ponovo bonitetno izvrsni! Osvojen certifikat.

Bisnode certifikatom bonitetne izvrsnosti kompanije iz BiH mogu dokazati da su ravnopravne sa najboljim kompanijama u Europi i jasno pokazati da su pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i povjerenje, te time sebi otvoriti EU tržište. Prednost Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti je da vrijedi ne samo na BiH tržištu već i u čitavoj Europi, jer je kriterij za ocjenjivanje bonitetne izvrsnosti isti kao i u ostalim Evropskim državama.

Bisnode certifikata je također potvrda o kvalitetnom vođenju kompanije i kvalitetnim poslovanjem kompanije u prethodnom periodu.

Nakon finansijske analize koju Bisnode radi u 19 zemalja evrope Grakop d.o.o. Kiseljak je ostvario pravo na certifikat bonitetne izvrsnosti našeg rejtinga AAA. Prema Bisnode analizama, u BiH je samo 3,25% bonitetno izvrsnih kompanija.