Naš slogan “Težimo da budemo najbolji” postaje temeljno načelo poslovanja preduzeća i upućuje na odlučnost u stalnom poboljšanju kvalitete usluge i nastojanje da se razumiju sadašnje i buduće potrebe i očekivanja korisnika naših usluga, te da se zadovolje njihovi zahtjevi i prevaziđu njihova očekivanja. Uprava preduzeća je ovo i potvrdila uvođenjem sljedećih standarda:

  • ISO 9001:2008 – sistema upravljanja kvalitetom prema zahtjevima normi,

  • ISO 14001:2004 – sistem upravljanja zaštitom životne sredine,

ISO 14001

  • BH OHSAS 18001:2007 – sistem upravljanja zaštitom životne sredine.

OHSAS certifikat

Standardan kvalitet obezbjeđivat će se kroz programe nadzora, kontrole i preispitivanja nad slijedećim bitnim karakteristikama proizvoda:

  • konkurentnost cijene koštanja,
  • ispunjenje ugovorenih rokova,
  • smanjenje  naknadnih troškova proisteklih  iz neusaglašenosti  u procesima rada,
  • smanjenje  ukupnih troškova  nekvaliteta  u  odnosu  na  ukupnu  realizaciju, smanjenje  vremena   izrade  i   ukupnog   ciklusa   proizvodnje   kroz   uređenje proizvodnih tokova, te unapređenje funkcije planiranja i upravljanja proizvodnjom.

Direktor i kompletno rukovodstvo iskazuju svoju čvrstu odlučnost i opredjeljenje da potencijale i resurse kojim ovo društvo raspolaže, organizuje i usmjeri u pravcu cjelovitog zadovoljenja zahtjeva i očekivanja klijenata, odnosno korisnika usluga koje pružamo.

Kvaliteta ne nastaje kontrolom, već se na vlastitu odgovornost mora postići radom, planiranjem i proizvodnjom i uključuje uslugei poštivanje rokova. Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan zaposlenik i timski rad ključ su uspjeha našeg preduzeća.

Mi stvaramo povjerenje na temelju uzajamnog poštovanja kako zaposlenika međusobno, tako i naših klijenata i potrošača, tj. korisnika naših usluga.

logo-mobile

Grakop d.o.o.
a: Gromiljak b.b. Kiseljak, BiH
e: grakop@grakop.ba
t: +387 30 872 219

fb
tw
logo-olx

Copyright 2018 © Grakop d.o.o.