Kontakt

Preduzeće Grakop osnovano je 1995. godine kada je i registrovano kao Javno preduzeće, da bi 2000. godine bilo privatizirano i prešlo u 100% privatno vlasništvo.

icon_widget_image Gromiljak BB 71250 Kiseljak, Bosna I Hercegovina icon_widget_image + 387 30 872 219 + 387 30 872 416 icon_widget_image finansije@grakop.ba grakop@grakop.ba

O NAMA
O NAMA

Preduzeće Grakop

Početak Rada

Standard Kvalitete

Standardan kvalitet obezbjeđu je se kroz programe nadzora, kontrole i preispitivanja nad slijedećim bitnim karakteristikama proizvoda:

 

 

 

Direktor i kompletno rukovodstvo iskazuju svoju čvrstu odlučnost i opredjeljenje da potencijale i resurse kojim ovo društvo raspolaže, organizuje i usmjeri u pravcu cjelovitog zadovoljenja zahtjeva i očekivanja klijenata, odnosno korisnika usluga koje pružamo.

 

Kvaliteta ne nastaje kontrolom, već se na vlastitu odgovornost mora postići radom, planiranjem i proizvodnjom i uključuje usluge i poštivanje rokova. Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan zaposlenik i timski rad ključ su uspjeha našeg preduzeća. Mi stvaramo povjerenje na temelju uzajamnog poštovanja kako zaposlenika međusobno, tako i naših klijenata i potrošača, tj. korisnika naših usluga. Preduzeće Grakop ima stalno uposlenih 100 radnika, dok u vrijeme građevinske sezone taj broj raste i do 130 uposlenika.

 

Misija postojanja i poslovanja firme GRAKOP d.o.o. ostvaruje se kroz zadovoljenje potreba i želja zainteresovanih strana za procese izrade na građevinskim objektima, niskogradnji i uslugama.

Sistema upravljanja kvalitetom prema zahtjevima normi.

Sistem upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.

Sistem upravljanja zaštitom životne sredine.

CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

Galerija

Galerija
autoo
grakop
pumpa

PARTNERI