Renomirana BH informatička tvrtka Cservis d.o.o., partner svjetski poznatog proizvođača Canon, finansirala je projekat rekonstrukcije zelene površine u ulici Antuna Hangija. Projekat je potaknut sviješću o potrebi zaštite životne okoline i sve manjem broju zelenih površina u našem gradu.

“U cilju očuvanja ove male zelene oaze nabavili smo plodnu zemlju sa obala rijeke Željeznice te zasijali 3 vrste trave, od kojih jedna može rasti i sa izuzetno malo sunčeve svjetlosti, pošto je park većim dijelom dana u sjeni zgrada. Ovo je naš mali doprinos ekološkom sistemu i našoj lokalnoj zajednici. Osim toga potaknuti smo i visokim međunarodnim standardima u pogledu kvalitet radnih mesta firme Canon sa kojom poslujemo, kao i zahtjevima ISO standarda o upravljanju zaštitom životne sredine.” – rekli su nam u firmi Cservis.

Za partnera u ovom projektu izabrana je firma Grakop d.o.o. koja, osim što je poznata po svom kvalitetu, posjeduje i certifikat ISO 14001 koji potvrđuje da je posvećena očuvanju životne okoline.

 

logo-mobile

Grakop d.o.o.
a: Gromiljak b.b. Kiseljak, BiH
e: grakop@grakop.ba
t: +387 30 872 219

fb
tw
logo-olx

Copyright 2018 © Grakop d.o.o.